eva Samuelsson

Ragg eller bara trevlig

ibland blir jag lite osäker på hur jag ska uppföra mig 

Man kliver in på gymmet och det är så där lagom få personer så man känner att man måste hälsa fast att man inte vill. 

Man känner att personen i fråga tittar på en och väntar på att man ska möta med blicken så att man kan heja på varandra.

När blickarna möts och jag nickar lite igenkännande möts jag av ett jätteleende och ser att personen ifråga gör ansats att börja prata.

Snabbt som attan tittar jag åt  ett annat håll och ser väldigt upptagen ut, antingen med att pilla på min mobil, ställa in vikter eller öka farten på löpbandet . 

Känner mig lite förföljd av att personen ifråga börjar använda maskinerna nära mig och ställer sig att tänja och stretcha bända och böja på sig precis där jag är. Känner oxå att jag inte kan förflytta min blick utan får se sådär koncentrerad ut , tittar jag runt så möts blicken av någon som ler väldigt och nickar glatt. 

Blir lite svårt att glida undan på ett litet gym och tillslut är det oundvikligt att inte svara på tilltal

- fin teknik du har.

- du är här rätt ofta eller?

- går du på passen oxå?

På vardagarna så brukar jag vänta lite på bussen och då sitter jag i  cafét stirrar stint i min tidning eller ser upptagen ut med mobilen för att inte få ögonkontakt .

Så en regnig lördag blev jag erbjuden skjuts hem.

- nej tack jag väntar på min man ........

Vet inte om budskapet gick fram, men nu hälsas det ännu gladare, lyfts tyngre och tyngre vikter , bänds böjs och pustas och stånkas  ännu mer  

Och jag ser väldigt bestämd och koncentrerad ut när gymmar :)

2014-03-09 20:35.


Kommentarer till blogginlägget


Hahahahahahahahahahahahaha......Bilden alltså...
Ähum...själv ingen erfarenhet av detta. Låter småjobbigt.
2014-03-09Hahahaha.... Förlåt....skattar ännu!
2014-03-09Verkar vara en hunk :-)
2014-03-09I mitt fall slutade det en gång med att den där stretchande, omkringstrykande och påträngande mannen hängde ut dongen och ägnade sig åt en stunds blottning.
Passa dig, alltså. ;-)

Men det kanske bara var att "vara trevlig"?
2014-03-10Lite småjobbigt är det för jag drar en lättnadens suck när han inte är där.......
......kanske inte min bild av en hunk, men lite små söt ändå ;)
Hallå eller???? tror jag nitat gubben, en höger krok. Nä usch och fy vad äckligt !!!!! Blev du inte förbannad ??
Lovar jag ska passa mig ;)
2014-03-10Med hunk avsåg jag snyggingen på bilden ;-)
2014-03-10Hihihi jo jag förstod det ;) han e ju rätt söt tycker jag ; D
2014-03-10Osäker på hur du ska uppföra dig? Slappna av. Han tycker troligen att du ser bra ut. So what? Knappast så att du är i någon form av knipa. Hade du varit singel ett tag och han var på pricken i din smak, så kanske du skulle reagera annorlunda. Verkar vara en trevlig kille som gör så gott han kan.
2014-03-16...och här går jag och funderar varför folk alltid är så himla strama på gymmet. Tacka sjutton om folk är rädda för en helikopter-uppvisning, den anledningen hade aldrig fallit mig i tanken.
2014-03-18Hahahaha... ;)
2014-03-18www.dirtbuilders.com
2014-03-28Är det inte en tjej-orangutang på bilden?
2014-04-03hahahaha
2014-04-03Så länge vederbörande inte stör dig i din träning så kostar det väl inte så mycket att vara trevlig och hälsa artigt. Sedan finns det tydligen otaliga orsaker till att hänga på gymmet i annat syfte än att just träna.

Jag tror säkerligen att budskapet har gått fram och vem vet, en vacker dag så kanske du önskar att någon både hälsade glatt och gav dig en komplimang. ;)
2014-04-07jo jag brukar faktist vara både glad och trevlig mot mina medtränande gymmare, men det här har liksom blivit lite för " närgånget" :)


2014-04-07Besvärligt. Hoppas det löser sig. :)
2014-04-07Kvinnor är enormt kluriga när det gäller komplinger. Mitt intryck är att väldigt många har ett ganska stort (ibland omedvetet) bekräftelse behov och kan leva på en kompling från en okänd man länge, länge. Men samtidigt kan en man som inte är tillräckligt snygg ligga lite illa till, då blir det lätt äckligt, påträngande och hemskt. Samma kvinnor som ofta åker till Italien, Grekland och Spanien, njuter av uppmärksamheten och gnäller över blygsamma tillbakadragna svenska män. Ang. den kvinnan här i tråden som råkte ut för en blottare så hoppas jag hon polisanmälde mannen i fråga. De svenska lagarna mot sexualbrott är tyvärr ett enda stort skämt och mysterium. Vi borde folkomrösta om hårdare brottskalor generellt, jag har helt övertygad om att en majoritet vill ha det.
2014-04-14Ragg med ragg, vilken söt aptjej ;) Fast ämnet är ju faktiskt allvarligt, villkoret för mixad träning är ju en viss disciplin på hormonerna.
https://www.youtube.com/watch?v=4LRTVnOsvHw#t=50
2014-04-29