En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

Abeba-gate

Nu avslöjar plötsligt Expressen att giftermålet som ledde till att Abeba Aregawi fick bli svensk medborgare och tävla för Sverige upphört. Halvåret efter att hon blev klar för Sverige skilde de sig och så var det med det. Spekulationerna om att det var ett skenäktenskap var i gång redan sedan tidigare och de lär väl inte bli mindre nu. Jag har ingen aning och det är egentligen inte det som intresserar mig. Det som intresserar mig just nu är hur dålig kontakt landslagsledning och klubb i Sverige har med idrottaren själv...

http://maramackan.wordpress.com/2014/03/04/abeba-gate/

2014-03-04 10:30.


Kommentarer till blogginlägget


Tänkvärt! Mycket kan nog bero nog på den bakomliggande drivkraften till den hårda satsningen. Idrotten är en väg ur fattigdom och misär för många människor och inte för att bli uppslutna i ett idrottsälskande kollektiv.
2014-03-05Jo det är ena sidan. Men Bajen som enligt uppgift betalar henne sexsiffriga belopp för att springa för klubben och förbundet. Finns det ingen kontakt och tankar på att faktiskt hon ska göra någon motprestation eller samarbeta? Normalt sett brukar idrottarna vara med på SM och så även om man är skitbäst.
2014-03-05
2015-05-03