Anders Lindgren

Häng med och skänk en krona per minut till Cancerfonden vid Dolomitenlauf imorgon lördag!!

Häng med och skänk pengar till cancerforskningen imorgon lördag!! En krona per minut det tar att slira mig runt Dolomitenlauf Classic, via Långlopp (www.langlopp.com) som är direkt uppkopplad på Cancerfondens hemsida. Som vanligt finns även mer info på ww.thesuperjudge.wordpress.com

Förra året fick vi ihop nästan 28 000 SEK tillsammans till cancerforskningen. Vore förbannat fint om vi kunde komma igång starkt direkt 2014. Tillsammans kan vi göra mkt nytta!

Ni som varit med under 2013 vet hur det går till. Skriv gärna i kommentatorsfältet på min Facebook (dvs Anders Lindgren) eller nedan att ni är med, sedan återkommer jag imorgon eftermiddag med hur lång tid min gamle kröpp behövde, dvs hur många minuter och kronor det blev.

Jag återkommer då dessutom med mer specifika instruktioner hur ni gör rent praktiskt. Men i korthet: in på www.langlopp.com, klicka på ge din gåva, då hamnar ni på Långlopps egen sida hos Cancerfonden, klicka på orange banner ”skänk via kort”, välj valfritt belopp och fyll i mina ”minuter” och följ sedan instruktioner. Men som sagt: mer info följer! Dela gärna med er av detta till vänner och familj om ni tror fler kan vara sugna på att skänka lite till Cancerfonden.

Självfallet kommer jag följa upp inte bara med hur lång tid det tog utan även hur mkt vi fick in samt med en race report så småningom.

Imorgon bör det inte ta mer än tre timmar, dvs ca 180 SEK för de som vill vara med. Det är förvisso ymnigt snöfall utlovat med en synnerligen vallateknisk utmaning som följd, vilket kommer göra sitt för att dra ner på farten och den skoningslösa uppförsbacken mellan km 13 och 25 kommer även den bidra till snittfarter mkt långsammare än i Vasan. Men det e trots allt bara 42,5 km, så en mkt utmanande bansträckning till trots tycker jag man bör komma in runt 3 timmar.

Som ni kanske sett har jag detta år bestämt mig för att samla in till Cancerfonden vid lite färre tävlingar än i fjol. Framåt tävling 17 sådär hade intresset svalnat ngt. Haha. Så nu blir det Dolomitenlauf imorgon, IronMan Austria i juni och Swiss Alpine i juli. Desto roligare om vi blir fler som hänger på vid dessa lite färre tillfällen.

Ni som vill hänga med även på andra mindre race jag gör får så klart gärna göra det med, men jag tänker inte tjöta lika mkt på er inför dessa Och sen får vi se vilka race det blir framåt hösten. Beror på hur trött jag är då
2014-01-17 17:37.


Kommentarer till blogginlägget