Jonas Sörensson

Med känsla och saknad av obefintlig löpträning…

…går jag idag på jubileumsfest med Knallen, min löpförening som firar 30 år som förening. Känns trist att mest träffa dessa trevliga människor på festtillfällen och inte ute i spåret där de riktiga kvalitetssamtalen brukar äga rum. Saknar verkligen löpningen!

Känns lite konstigt att vara medlem i en löparklubb och inte själv kunna springa. Knallen har dock förgreningar och många satsar även hårt på triathlon, cykel och simning. Själv har jag vissa tankar att få igång en rullskids-/skidgrupp med gemensamma samlingar för de som är sugna på att komplettera sin träning med denna fina träningsform. Anser många löpare hade kunnat dra nytta av att komplettera sin löpträning med skidåkning. Skonsam mängdträning och jag har många gånger blivit förvånad vilka fina tider jag gjort på milen under mars/april i löparspåret trots minimal löpträning under vintern. Skidträning bygger kondition!
2014-01-11 12:50.


Kommentarer till blogginlägget


Som jag läste i lilla häftet vi fick med posten så är knallen en sport och kamratförening vilket jag tycker är så bra, löpning är inte det enda i världen, det finns mycket annan rolig träning och jag kan absolut tänka mig att va med i skid/rullskidgrupp för det är ju görbra träning, ska bara tuffa till mig å bli mindre rädd för nerförsbackar, maniskt livrädd idag hahaha, ses om ett par timmar, å ikväll kör vi dancemoves till mina kollegor i ambulansbandet!! :)))
2014-01-11Låter bra Camilla. Löpning e ju så förbannat sköj bara...

Du får hitta vägar med rullskidorna som saknar kraftiga nerförsbackar helt enkelt. Sen går det ju faktiskt att ploga hyfsat också. Det e värdelöst o trilla med rullskidorna
2014-01-11