Rickard Dahlgren

#70: Den intensiva bendagen!

Ojojoj vilken händelserik kväll! Efter en lååång och tråkig föreläsning kuta jag iväg mot Nolia och genomförde klubbmästerskapet på 3000 meter! Kände mig i halvtaskig form och motivationen var inte på topp… Kort och gott så uppnådde jag inte mitt inställda mål på 11 minuter utan halkade rejält ner till 12:02… Får väl ändå försvara mig med att jag under denna höst mest fokuserat på styrketräning och gruppass och än mindre löpning i olika former.

Känslan över att ha sprungit loppet var ändå behaglig och jag gottade mig ett tag med saft, pepparkaka och lussebullar som fanns tillgodo till de som hade slutfört loppet :) När jag väl kände mig redo för att dra igång benen igen så sprang jag iväg till IKSU, samtidigt som jag smaskade på ännu en lussebulle som färdkost. Intressant känsla när jag kom in i omklädningsrummet iförd hela löpardressen - helt genomsvettig. Ja svetten bokstavligt kröp ner från min kropp till golvets hårda yta.

Efter att ha bytt de blöta kläderna så gick jag in i gymmet och körde ett mycket bra benpass. Hoppas verkligen att det kommer kännas i morgon (får sällan träningsvärk…)! Halvt döende duschade jag, bytte om och därmed avslutade jag min speciella träningskväll. Oavsett resultat från klubbmästerskapet så är jag nöjd över mig själv för att jag har klarat av en sådan här dag!
2013-12-16 23:21.


Kommentarer till blogginlägget


U should be. Really.
2013-12-17