Sandra Ehlers

429 km senare

Det är för härligt; våra två hjälmar ligger och kuttrar tillsammans i den annars (katastrof!!) tomma fruktskålen. Mängder av cykelgrejor ligger i våra väskor och bara längtar efter att bli uppackade. Men vi är trötta idag, lite extra sovmorgon först? =P

De senaste två veckorna har jag ökat (cykel)träningsdosen från 4 till 5 dagar/vecka; summan av de 10 dagarna är mer än 429 km. Ganska långt för mig! Glädjande nog ger det resultat också. Har cyklat med tempo ett par gånger med Markus, som ju är mycket snabbare i t.ex. löpning än vad jag är. Igår tog vi vägen KA-GN hem (21 km) och turades om att driva. Hur skoj som helst. Väl ute från skogsallén visade det sig att jag kört slut på min älskling - inte cykeln alltså. Och det är INTE första gången han cyklar där direkt... Med hänsyn till hans totalutkörda ben fick resten av vägen hem tas i gångfart, och jag som helst ville pila iväg var piggare efter cyklingen än innan.
Hoppas han lär sig att hushålla med sina resurser nu...

Och cykelprylarna ja, vi var på Karstadt igår och försåg oss. De senaste månaderna har min "måste ha"-lista växt markant och Markus var inte sen att hänga på för nya prylar, haha. Slutsats för oss båda:
2 hjälmar
2 par vadderade cykelbyxor
Cykelväska
2 Camelbacks
1 Lätt/liten cykelpump
3 (4?) cykel-Tshirts
1 par Glasögon med 3 par glas
2 par Cykelhandskar med gel

4 timmar tog det att hitta saker som passade (vi besökte även två andra cykelaffärer men Karstadt var bäst). Det landade på 545 euro (5200 kr) inkl avdrag för att vi var så goda kunder.
Och då behövs det ändå komplettering! Cykeldator till mig, reparationskit i sadelväska och säkert mycket annat jag inte kommer på nu.
Ojoj, och jag som är student. Nåja, man lever bara en gång.
2008-06-14 07:19.


Kommentarer till blogginlägget