Mikael Persson

Helgens fysiska aktiviteter

Åkte hemifrån Gävle i fredags till släkten i Västerås och Hallsstahammar så jag passade då på att simma i Lärkan, Sala. Kul att simma i en annan simhall för en gång skull. Blir inte så ofta längre. Helt okej 25-metersbassäng och så finnns det ångbastu och en stor barnavdelning som verkar vara populär. Men varför har de solarium kvar eftger larmrapporterna om dessa? Okej stor bastu men det var dåligt att det inte fanns något temperaturreglage i duscharna, var lite för kallt vatten. Skön temperatur i bassängen för övrigt och 40 kronor työckejr jag är ett bra pris, man blir inte ruinerad av ett simpass.
På lördagen blev det bara gående på stan i Västerås men på söndagen var jag me dpå träningsorienteinring i Hallstahammar. Det var mest stads-OL men det var tur med tanke på min konsiga fot/ben som inte vill hänga med. Har ingen styrsel eller balans i forten sen jag stukade den hemma i källaren för någon vecka sen. Kom 3:a av 9 st på banan som var 3,5 km. Tiden blev 31.30.
Idag måndag blev det ett cykelpass med terrängscykeln på skogsvägar. Is på pölarna på vägarna, kul att köra i där! Besökte Källängets fäbod för att kolla på övernattningssstugan som finns där. Mysigt ställe! Blev 82 minuter på det passet och det var lite mörkt på slutet.
2013-11-11 17:38.


Kommentarer till blogginlägget