Rickard Dahlgren

#61: Låt kroppen vila, Rickard!

Idag (måndag) har jag lyckats med det som jag har haft som ett litet mål sedan i början av sommaren: Att komma tillbaka till min form uträknat från topplistan bland mina vänner här på funbeat! Före sommaren kom jag så gott som möjligt upp till 5000 träningsminuter på 30 dagar. Idag fixade jag äntligen 5015 träningsminuter! YES! Superdupernöjd (och trött) är jag!

Det är just vilan som jag kommer lägga fokus på i detta inlägg. Även om jag hela tiden slår en del personliga rekord så finns det något som jag saknar och det är en riktigt bra vila! Jag försöker låta kroppen vila när jag får tid över från träning och plugg - men det är inte enkelt. Dessutom så "råkar" jag kombinera vila med tv-serier vilket gör det fullkomligt för mig att vila… Nä, låt kroppen vila, Rickard (är vad jag försöker säga till mig själv)!

Varje träning har sitt pris och i mitt fall är det sömnen som hamnar efter… Dock bör det tilläggas att jag känner mig friskare och gladare på träningsdagarna (än tidigare) så lite dubbelmoral där… :P

Nu har dagen kommit till ända och det är dags för den stora belöningen:
SÖMN! Smiley
2013-11-04 23:42.


Kommentarer till blogginlägget