Rickard Dahlgren

#59: 82.25

Äntligen ett nytt rekord, som jag har längtat! Oktober månad har verkligen bjudit på flera nya träningstillfällen och utmaningar. Inte minst tack vare inspirationsdagen på IKSU men också tack vare badminton 60 min/vecka och all det härliga dansandet! Detta har verkligen tagit min träning till nya höjder.

Rekordet som jag inleder detta inlägg med handlar om att jag har slagit det gamla rekordet på 81.51 träningstimmar på en månad. Senast det hände var i maj 2013 då jag hade som fokus att träna 5 timmar (på raken) per dag under hela månaden maj. Då var jag riktigt nöjd med mig själv och tillät mig därefter att vila. Självklart sjönk träningsmängden avsevärt vid de nästkommande månaderna, men efter att ha tränat som en "galning" så förtjänade jag den vilan, tyckte jag. Nu, i slutet av oktober, har jag äntligen slagit majs rekord från 81.51 träningstimmar till oktobers 82.25 träningstimmar! NU ÄR JAG NÖJD!

I och med att jag inte har haft som mål att träna 5 timmar per dag så har jag heller inte belastat kroppen på samma sätt som tidigare - vilket har ökat min muskelmassa :) Så istället för att gå ner i vikt så har jag gått upp i vikt, som jag önskade!

I morgon blir det dags för en härlig vilodag - en förtjänad sådan - för att på lördag dra igång med novemberträningen Smiley
2013-10-31 23:12.


Kommentarer till blogginlägget


Grattis till rekordet och bra att du "bara" slog det marginellt då blir det lättare att ta ett nytt rekord framöver :-)
2013-11-01Tackar! Så sant, måste ju hela tiden lägga upp ett nytt litet rekord att slå så att man inte tappat formen ;)
2013-11-01Grattis till rekordet. Grymt! Om du räknar om detta till arbetslivet så
är det en 60% av en heltidstjänst. :-)
2013-11-01