Rickard Dahlgren

#58: Tapout XT (natträning)

Fick en träningkick mitt i natten mellan 26:e och 27:e. Här hade jag legat i sängen och verkligen matat Biggest Loser (!) tills jag kände att det var dags för lite fysisk ansträngning! Jag hade sett tv-shopreklamen och hade först funderat kring att investera i produkten. Då jag upptäckte att man kunde kolla på den via nätet var det inte särskilt svårt att börja med övningarna. Tapout XT är för mig, som är trött på tv-shop, endast ännu ett program som lovar dig "den där kroppen du alltid önskat dig". Dock vart jag lite sugen på Tapout XT eftersom jag håller på med flera liknande övningar själv vid BodyCombat och Cxworx, så varför inte testa en gång :)

Så mitt i natten drar jag på högtalarna, trycker på mig några bra sittande träningskläder och testar ett program som kallas Buns & Guns på 50 minuter. Detta passet ska tydligen kännas i magen och stora delar av underkroppen.

Fan vad det kändes efteråt! Det ser ut som enkel träning men fy tusan vad jag svettades! Bra träning minsann och med en riktigt skön dusch som avslutning blev sömnen en perfekt belöning. När jag känner mig redo för att fortsätta med det, det vill säga när tentaplugget är avklarat, så kanske jag sätter igång med det på allvar och ser om jag kan få "den där kroppen jag alltid önskat mig"!


2013-10-27 08:47.


Kommentarer till blogginlägget