Rickard Dahlgren

#54: You Better Dance!

Fy tusan vilken bra dag! Intensiv, medryckande, fartfylld, pulshöjande YOU NAME IT! Fullt ös genom varje pass utan några som helst tecken på "oj, deltagarna kanske behöver vila och ta vätska..." Nä nä, fullt ös som jag sa! Kan helt klart förklara denna inspirationsdag som en härlig dansdag med inslag av ett kampsportpass! Detta är en överblick på min dag:

09:45 - 10:45 BODYCOMBAT 57
Med gästinstruktören Martin Krook (som tidigare jobbat för IKSU) blev det ett pass värt högt tempo, snygga rörelser och glädjespridning (Gruppträning handlar om att ha kul). Så gott som fullt i salen och vilket ös!

10:55 - 11:55 STYRKA - BÅL
Passade på att klämma in veckans sista styrkepass mellan BC och BJ. Energin låg på topp, men längtan efter BJ var större så slutresultatet vart sådär...

12:15 - 13:15 BodyJam
Hade aldrig kört detta passet innan så visste endast att det var ett danspass. Detta passade mig super eftersom jag har fokuserat på dans hela veckan (mer om det i morgon). BJ bjöd på flera sköna moves och kombinationer. Så kul att känna sig som en i gänget! Rejält svettig efteråt var ett mycket fint resultat för ett aldrig tidigare testat pass!

Här - tänker endast inflika en viktig punkt - fick jag råd av en träningskompis att fortsätta med dansen. Egentligen skulle jag nu åka hem och äta lunch men TRÄNINGSBEROENDE I AM Smiley

13:30 - 14:20 ULTIMATE DANCE
Samma instruktör som i BJ. Kändes som att hon verkligen tog BJ och höjde pulsen, intensiteten, antal steg på koreografin och stämningen. Tack vare en större sal att dansa i blev det en helt annan stämning. Strålande danspass som satte press på mig att hänga med i rörelserna. Tyckte det gick väldigt bra ändå Smiley Så så kul med dans!

Nu blev det dags för lunch och en välförtjänt vila.

16:00 - 17:00 Y.B.D (YOU BETTER DANCE)
Helt helt super avslutning på en helt helt super dag! En intressant och rolig faktor med att dansa med andra är att man får ett gemensamt ämne att prata om och får på så sätt chans att träffa nya kompisar. <-- Ett undantag från ämnet ^^ Instruktören Omid Dadary var helt jävla super på att dansa. Vilka sköna moves han körde och så han fick igång IKSU! Flera olika pusselbitar som byggdes ihop till en fullständig rad av olika dansmoves som varvades var och varannan minut under passet. Att dessutom kunna stå längst fram i en stor sal är något jag aldrig kommer glömma. Personlig kontakt med instruktören - jo jag tackar och bugar! Helt supersvettig var jag efter passet och en super avslutning på dagen.

Resultat i kroppen: Vill dansa och röra på höfterna medan jag lagar mat, dock värker fötterna en hel del. Men det är det värt!
2013-10-19 18:24.


Kommentarer till blogginlägget