Rickard Dahlgren

#52: Mini-SUPER SATURDAY

Om mindre än två timmar är det dags för Inspirationsdag på IKSU! Detta innebär att det finns ett utbud av ett flertal gruppass, som inte genomförs på IKSU dagligen, och som idag kommer vara tillgängliga. Dagen pågår från 08:30 till 17:00 så det finns goda chanser att hitta just sitt favoritpass.

Själv tänker jag vara lite kreativ och börja dagen med BodyCombat 57 för att därefter övergå till BodyJam. Dock vet jag inte releasen på denna. Jag har aldrig genomfört ett BJ-pass tidigare så det kommer bli intressant. Samtidigt tänker jag att om jag fixar Sh'bam och andra danspass, så varför skulle jag inte kunna fixa ett BJ-pass likaså?! Kul att testa på! Dagens sista pass blir Y.B.D. Helt enkelt You Better Dance. Enligt vad jag har hört, väldigt krävande danspass men ytterst roligt.

Majoriteten av gruppassen kommer att hållas utav instruktörer utifrån IKSU. Tanken är nog att ge oss deltagare inspiration att fortsätta träna och ha kul, därför kallas det inspirationsdag (förmodligen) Smiley

Vanligtvis när jag tränar något gruppass i en mindre sal brukar det befinna sig maximum 40 pers i lokalen och det kan jag tycka är ganska lagom. I och med att man måste få chansen att ta ut svängrum och inte hela tiden se om man träffar någon annan så är 40 en rimlig summa. På BC-passet är det cirka 50-60 anmälda i samma sal... Det kan komma att bli en "mini-SUPER SATURDAY"-känsla. Haha, helt underbart i så fall!
Längtar redan!
2013-10-19 07:35.


Kommentarer till blogginlägget


En inspirationsdag är detsamma som en pröva-på-dag dvs för att locka mer folk. Roligt att du passar på att pröva något nytt :)
2013-10-19