Rickard Dahlgren

#51: Så länge du kan le, finns det mer att ge

Idag har det varit fullt fokus på teknik och utförande på morgonen. Istället för att gå upp kl.05:00 så tillät jag mig själv att sova fram till 08:00, välbehövligt :) Em bjöd på eget spinningpass, lite bålträning och sist, men inte minst, cardio training med Calle :) Det är just cardio som jag kommer fokusera mig på i detta inlägg.

Under själva passet förekom det ett flertal övningar som var extra tunga. Här började utmaningarna! Med hjälp av Calle kom vi på ett nytt motto: HATA OCH MATA! Det vill säga, känn ilska över att du behöver utföra övningen så mycket att du endast matar tills du inte fixar mer, och sedan lite till! I kontrollerade former kan detta motto bli effektivt. Då kan jag applicera ännu ett motto: SÅ LÄNGE DU KAN LE, FINNS DET MER ATT GE!

Testa själv vid något träningstillfälle då det känns som att det tar stopp - testa att le och känn hur mycket du klarar av och att du faktiskt orkar mer än du tror! Jag brukar köra med detta motto på gruppass - så ofta jag kommer på att tänka på den. Det kan se lite psykopatiskt ut... - Deltagarna är slutkörda, trötta och nästintill döende, då finns det en deltagare som står upp och ler!!! Haha de blickarna mot mig vid det tillfället är härliga!

Kom ihåg: Så länge du kan le, finns det mer att ge!
2013-10-14 22:02.


Kommentarer till blogginlägget