Rickard Dahlgren

#47: Allmänt rastlös

Ibland vet jag inte vad jag ska göra medan jag väntar på att gruppassen jag har bokat ska börja. Som nu. Om 60 min börjar Grit Plyo och därefter Sh'bam. Två riktigt bra pass särskilt såhär på eftermiddagen.

Jag har svårt att koncentrera mig, jag tittar ständigt på klockan och är allmänt rastlös. Jag vet exakt hur jag ska gå tillväga för att hinna i tid lagom till träningen och all utrustning är klar. Det är också det som är problemet... Vad ska jag göra härnäst? Jag känner inte att jag kan börja på något nytt, då det kan rubba mitt fokus. Samtidigt vill jag ha något att göra så att jag inte endast sitter och försöker låta tiden gå. För så enkelt är det inte. Jag är helt enkelt allmänt rastlös och oavsett det arbete som finns omkring mig, som jag kan ta tag i och kolla igenom, så klarar jag inte av det. Jag vill endast träna.

Jag vill sätta igång och träna nu, få komma igång och svettas. Känna att det finns fler som jag, som också vill träna. Allmänt rastlös helt enkelt.

Snart, snart börjar passen! Smiley
2013-10-07 14:35.


Kommentarer till blogginlägget


Tror kanske att jag kan känna igen mig i din rastlöshet. När jag har pass inbokade ligger rätt mkt fokus just på att det ska börja och hela livet ( den dagen) cirkulerar kring passet.
Jag är rädd att om jag börjat göra nåt annat att jag liksom tappar bort och inte känner mig lika taggad. Tror det är en övningsfråga. I torsdags lyckades jag klämma in städning innan jag drog ut på mitt pass. Tänkte att det är lika bra att få nåt vettigt gjort innan passet. Nu kan jag ju köra mina pass när jag vill eftersom jag kör löpning men försöker ha en klocka som styr så att jag inte skjuter upp passet vilket är lätt annars.

Jag har inga konkreta tips tyvärr. Du får helt enkelt öva bort det. Bestöm en liten grej du hinner göra innan. Och gör.
2013-10-07Kan ju bero på en hel del som jag kommer komma underfund med så småningom ;) men som du säger, man skulle nog kunna skjuta in en mindre syssla mellan väntan o passet, typ städning :)
2013-10-07Städning är ypperligt faktiskt. För det ska dessvärre göras förr eller senare. Så lika bra att ta det förr och så kan man slappa efter träningen. Faktiskt. Prova. :D
2013-10-08