Rickard Dahlgren

#46: Go hard. Go home.

Visst är det skönt med den där känslan vid veckostarten. När man har tränat hårt veckan innan och fortfarande kan köra på så hårt man vill. Musklerna har fått vila och kroppen har laddats med hjälp av en duracellkanin. Viljan att gå till gymmet och pressa så att man kan gå hemma och vara nöjd för resten av dagen. Den viljan är grym!

Vad som också inkluderas i den sköna känslan är ett rutinerat schema där man vet att man inte kan fuska. Fuskar man så visas det på kroppen. Ungefär som att endast genomköra överkroppen och undvika leg day... Usch och fy! Dock ser jag allt fler på gymmet numera som har haft just den taktiken. Det ser inte bra ut...

Efter morgonpasset känner jag mig faktiskt som en duracellkanin! Jag vill hinna göra så mycket på så kort tid innan det är försent. Ibland är den känslan helt fantastik men kan också gå till överdrift. Positivt eller inte, tolka själva. Då är det skönt att sätta sig ner, rapportera in dagens morgonträning (tro inte att jag är klar för dagen ^^) och njuta av vad jag har åstadkommit.

Go hard.
Go home.
2013-10-07 08:27.


Kommentarer till blogginlägget