Rickard Dahlgren

#45: Utvärdering av 6-splits-vecka

Efter en veckas hårt tränande med det nya schema, Elitmotionärens 6-splits-vecka, har jag sett många nya resultat. Bland annat har jag inte känt mig lika trött i hela kroppen efter ett träningspass vilket har resulterat i att jag har blivit piggare under dagen och kunnat ta in nya lärdomar. Då endast enskilda muskelgrupper har tränats per dag har jag kunna vakna på morgonen med ett leende på läpparna som tyder på att det ska bli kul att få gå och träna.

Det nya schema har gett mig mycket ny ork och energi. Ändå bör jag påminna mig själv om att det inte har varit enkelt. Nya övningar som tar på musklerna som jag sällan tränat tidigare. Nyttig träning, absolut!

Senast idag körde jag ett bålpass på 60 minuter utan maskiner som jag vanligtvis är van vid. Istället blev det fria vikter, skivstång och medicinboll som låg i fokus. Bra att man inte behöver känna sig låst till maskinerna utan kan variera på sig och utmana sig på nytt. Bålträningen idag var hård. Det kändes som jag hade ett tvåliters glasspaket på magen som hela tiden tryckte mot min kropp. Ajajaj vad det kändes - men vilka resultat! Detta schemat kommer jag verkligen fortsätta med framöver och fortsätta sträva mot nya resultat och mål!
2013-10-05 16:07.


Kommentarer till blogginlägget