Jessica Ahlstrand Carlsson

skallgrillning

så när kroppen äntligen verkar ha läkt, jag har hittat ett bra sätt att värman upp allt halvrisigt innnan mina trevande löprundor och allt känns bra och jag är lycklig.

då ger jag mig ut på en liten runda i 30 graders värme, mestadels sol och utan nånting på huvet.
HALLÅ!? *knack knack* nån hemma?
nej, tydligen hade hjärnan också helgdag.

vad som hade kunnat bli en triumfrunda där fötter och bäcken va i toppfrom blev till slut ett vacklande med siktet inställt på två saker: hitta så mycket skugga som möjligt och ta mig hem så fort som möjligt.

imorgon åker jag och köper en keps.
ser iallafall mest ut som en uteliggare när jag tränar, så en keps kan inte göra så stor skillnad.
2008-06-06 15:54.


Kommentarer till blogginlägget


heheh du e lika tokig som mig jessa.....cykla i den här jvla bastuvärmen
2008-06-06Jessa, man lär av sina misstag. Gungen är alltså inte död?! Maria och jag var lite osäker på den biten tidigare men om du kör uteliggar-stilen så måste den ju finnas kvar lite iaf. Ha en bra fredagskväll (L)
2008-06-06Ta det lugnt och ngt svalt att dricka!

2008-06-06Jag glömde strumporna hemma jag, men försökte mig ändå på att springa. Kan säga att barfota i löparskor i 30 graders värme inte är en bra idé. Slutade med att jag fick gå utan skor sista biten i spåret för att inte få skavsår. Skyller på solsting eller nåt.
2008-06-06Nu Jessica tycker jag att du ska lusläsa all tester som finns om olika löparkepsar och analysera in i minsta detalj. Sen kan du göra ett inköp!
2008-06-06Brilliant! Lämna fåfängan hemma nästa gång ;)
2008-06-06