Ryan "Rykno" Provencher

enbart IM satsning 2014.....

För många år har jag planerat att göra en IM i 2014. Sedan ett par tillbaka tänkte jag kunde lika bra köra en svensk klassiker 2014.

i mars 2013 bestämde jag att bli av med ESK så snabbt som möjligt genom att göra Lidingö i år och sedan avsluta med Vasaloppet i feb. pga min nyckelben skada kan jag inte springa LL.

jag kommer inte att kunna träna igen tills den 14 okt. Även då vet jag inte hur långt det kommer att ta att kom tillbaka till samma nivå som jag hade i augusti i år.

Så jag bestämde mig att ESK få vänta. Jag säljer min LL plats på lördag. Jag passa på och njuta Beer and Whisky Festival i Stockholm på lördag istället för att bli deppig att jag klara inte springa.

Jag säljer min Öppet spår plats också. Jag heller lägga pengar på en extra triathlon tävling nästa år än att köpa skidor, kläder, och betala för 2-3 dagars resa upp till Mora. Något jag hade enbart gjort för ESK, ingenting jag längtar efter.

Som det ser ut nu kommer jag även att hoppa över Masters-SM i mars. en av mina dotter fyller år den 16 mars. antagligen åker jag upp och tävla på fredags 400 medley och 800 fri samt några gren på lördag fm och sedan åker hem för familjefest söndag eller jag stanna hem i år....Sundsvall kommer vinna med 300 poäng över tvåan gissar jag.

Så nu är det full fokus mot IM Kalmar. Jag har tappat ca 5kg sedan 1 aug. Även om jag inte kan träna jag mår lite bättre. Jag tror de extra kg kommer att hjälpa mig runt Växjö Maraton om 4 veckor.

Jag ska ner ca 5 kg till innan Kalmar men helst vill jag träna igen!!!
2013-09-24 08:30.


Kommentarer till blogginlägget


Va synd, men va bra att du tänker på kroppen!

Skulle du bergis köra Öppet Spår p söndagen?
2013-09-24