Rickard Dahlgren

#37: Adrenalinkick

Efter gårdagens bravad på STT känns fötterna lagom omtumlade. Frågade mig själv tidigare idag om jag skulle klara av att genomföra BodyCombat och Cykel 55 nu på kvällen. Självklart kom svaret från kroppen - utan minsta tvekan!

När passet väl satte igång kickade adrenalinen i kroppen igång och tveksamheterna sedan tidigare var långt, långt borta. Med den nya releasen 57 på BodyCombat blev det fart från början och mixen av release 56 förstärkte passets verkan. Lika svettig som vanligt gick jag efter passet för att förbereda mig inför Cykel 55.

Ikväll fick jag möjligt till agera medinstruktör i Cykel 55, för att komma in i instruktörstänket. Jag lärde mig en hel del som jag kommer ta med mig till den dag jag själv blir spinninginstruktör. <-- Ser fram emot den dagen! Passet gick väldigt bra igenom och jag kände mig inte alls lika trött som tidigare. Dock lika svettig som vanligt men det är precis som det ska vara :)

Dagens träning har fungerat väldigt bra för mig och känner att det endast kommer gå bättre för mig nu. Med det menar jag TYNGRE, SVETTIGARE, TUFFARE, EFFEKTIVARE OCH KRÄVANDE!

Eller som instruktören sa vid Cykel 55: GE ALDRIG UPP!
2013-09-15 21:51.


Kommentarer till blogginlägget