Maria S

Nu får det vara nog!

Klättrar på väggarna. Badly. Har gått och blivit förkyld. Världens mest irriterade hosta. Ont i halsen. Snuvig. Det är så man inte får luft när man sätter igång och hostar. Hmmpf!

Det började efter fredagsträningen som jag naturligtvis inte skulle gått på om jag vetat att det var en förkylning och inte allergi. Eller hur! Nu är det onsdag eller nåt. Tror jag. Inte lätt att veta när man sitter innanför fyra väggar flera dagar i sträck. Tappar kollen på dagarna när jag inte har träningen att hänga upp dagarna på. Annars ser de ju likadana ut på något sätt.

Rätt trist sitta hemma. Försöker kolla på tv men aahh vad tråkigt. Vill ju gå och träna med mina träningskompisar. Nu! Röra på mig. Aktivera min stackars uttråkade kropp! Använda min stackars förtvinande hjärna som inte orkar engagera sig i för mycket tankeverksamhet just nu. Jag BEHÖVER träna.
2008-06-04 11:29.


Kommentarer till blogginlägget


Hahaha.. åh, vad jag känner igen mig i det du skriver!! Jag blev också superförkyld i fredags (inte jättekul i värmen som råder) och har hostat och hackat och slemmat och varit livrädd att det ska bli halsfluss eller nån skit; hoppats, hoppats att IMORRN.. då är jag bra..
Men, nä..

På fredag MÅSTE jag vara ok igen, för då har jag hållit på i en vecka. Jag VILL OCKSÅ träna!

Äter glass och jordgubbar och väntar på bättre tider så länge..
Krya på dig!!

/Katarina
2008-06-04Stackars. Det är så himla drygt att vara förkyld. speciellt på sommaren. Krya på dig.

Själv har jag "råkat" anmäla mig till kyokushin sommarläger:
http://www.wiklunddojo.se/modules/News/pic/Sweden-Summercamp-2008.JPG
- nu är det bäst att hålla i :-)

Dags att komma iväg på karateträningarna igen. Jag har ju gått en del på BodyCombat istället under våren, men nu har ledaren som var riktigt bra flyttat till ett annat gym så nu är det dags. Back to basics :-)
2008-06-04Lider med dig när jag läser det! Krya på dig! Dvs sköt om dig.
(Inte helt kry själv :/ men inte _så_ illa).
2008-06-04