Rickard Dahlgren

#34: En helt otroligt speciell dag

Vilken dag! Inte nog med att jag kravlade mig upp vid 05.00 i morse för att hinna till styrketräningen (överkropp) vid 06.00 - jag fixade även ny smärta i axlarna. Det är egentligen inte så farligt som det låter, utan endast ett utdrag från dagen.

Rösten i mitt huvud, när jag satt vid maskinerna i morse, sa till mig "vill inte, vill inte, vill inte". Medger att min motivation inte var på topp. Dessutom körde jag mycket axlar och fick förtjänt lite smärta efteråt i detta parti. Det följde med mig hela dagen.

På kvällen blev det dags för ett BodyCombat-pass på IKSU. Vad jag hade längtat till en stor sal med hög musik och bra instruktör! Smiley Eftersom det fortfarande kändes ont i axlarna, önskade jag helst övningar av nedre kroppsstyrkan. Vad händer på passet om inte axlarna har den stora betydande rollen vid slagen... Svettigt och lite smidigare blev jag i alla fall. Dock måste jag medge att smärtan har lugnat ner sig och att jag kan dra båda armarna (istället för endast en) bakåt i stretchposition.

Nu över till något mycket roligt: Idag kom min beställning från Bokus med diverse träningsbiografier, instruktionsböcker och kokböcker! Fatta lyckan när jag öppnar paketet och känner att jag vill läsa dem alla NU NU NU! Det kommer ta en väldigt lång tid innan jag kommer känna av tristess i denna lägenhet igen :) Tror att jag ska börja med "The Blind Side" som kvällsläsning!


2013-09-04 22:17.


Kommentarer till blogginlägget


Jag älskar också bokpaket!
2013-09-04Ship of Magic :)
2013-09-05