Rickard Dahlgren

#33: Smart träning

Efter en vecka i Umeå så känns det som att jag äntligen har landat. Maten finns i kylen + frysen, nya kläder redan inköpta och diverse räkningar är betalda. Nu kan jag börja livet i Umeå igen! Förutom dessa "måsten" så har jag hunnit boka upp mig för Umemilen och Salomon Trail Tour 11 km (Umeå). Bra tävlingar i slutet på veckan. Då har jag något att kämpa mot.

Utöver detta så fortsätter jag med mina gruppass på IKSU men denna termin ligger fokus på träna smart och få ut mycket av varje pass. Till skillnad från förra säsongen där jag matade timmar i flera veckor... Resultat utav detta: Ökad rörlighet och smidighet. Inget annat? Jo, heller ingen muskelförändring :( Så denna termin hoppas jag på en mer kontrollerad träning. Till mitt vanliga schema så kommer jag även börja simma några dagar i veckan, något som jag har sett fram emot alltför länge men inte gjort något åt.

Nu ser jag fram emot veckorna (läs träningsveckorna) i Umeå och kommer göra mitt yttersta för att det ska bli så bra som möjligt!
2013-09-01 20:22.


Kommentarer till blogginlägget