Rickard Dahlgren

#32: Byte av gym - inte alltid så enkelt

Äntligen! måste jag nästan få säga. Äntligen är jag tillbaka på IKSU! Det känns dock lite knepigt när man har tränat på Nordic Wellness (Strömstad) och Motionspalatset (Vänersborg) hela sommaren. Till råga på allt är det olika maskiner på dessa gym vilket gör att min vardagliga planering på gymmet rubbas. När man trodde att man fixade 80 kg i Pulley på NW så kommer man till IKSU och fixar den på endast 70 kg. Kanske kan det bero på att man inte kontinuerligt har varit aktiv på gymmet den senaste veckan. Men jag tror dock mer på att varje gym har sin charm och sin uppbyggnad. Alla gym är olika och innefattar då olika maskiner - dock med liknande muskulaturer som ska kämpa och svettas. Det är inte utan att man blir lite förvirrad när man kommer till ett nytt gym och ska köra ett vardagligt pass igen.

Men men, dagens träningspass gick ändå igenom bra! Kände att jag fick en go balans av diverse överkroppsövningar och jag kan lugnt medge att jag var slut efteråt i kroppen. Skönt var också att alla studenter på Umeå Universitet inte har infunnit sig på IKSU ännu - det fanns gott om maskiner att välja på. Tack vare detta så kunde jag tänka igenom noga vilka övningar jag skulle genomföra härnäst (annars brukar det vara en massa surr på gymmet).

Dock saknar jag Strömstad en del och även möjligheten till en bra träningskompis (brorsan) men Umeå är också en bra stad och nya träningskompisar kommer jag säkerligen att finna.

Byte av gym - inte alltid så enkelt (men kanon för motivationen!)
2013-08-26 11:54.


Kommentarer till blogginlägget