Mikael Persson

Vansbro Marathon 4/7

Äntligen var det dags för en terrängmara! Har letat efter någon lämplig länge nu och när brorsan i Hallstahammar sa att han skulle vara med på denna hängde jag på! Mitt i veckan så jag tog semester en dag och drog iväg. Ca 15 C där men under loppet 17-18 C vilket bitvis var lite väl varmt men det fläktade lite på öppna platser som tur var.
Maran gick i vacker natur fast de 5 km längs järnvägsspåret i början var väl inte sådär jättekul och det var lite för högt tempo för mig där så jag var rädd att jag skulle spränga mig. Det var en lång kö av löpare där.
Efter 2 km började låren som gjort ont på varenda löppass på sistonde att värka och det blev således en smärtsam mara detta. Brorsans rygg såg jag i ett par km och jag trodde han skulle vara långt före mig i mål men det skilde bara 12 minuter faktiskt.
Jag hade 4.30.20 och kom in på plats 62 av 114 st. fullföljande. Nästa gång ska jag försöka kapa 10 minuter då jag förhoppningsvis inte ska ha så förbannat ont. Segraren Kenneth Löfman från Falun hade 3.11.51.
En kul tävling!
2013-08-20 21:15.


Kommentarer till blogginlägget