Maria S

Enduroläger

I söndags var det ett mycket bra träningsläger för oss nybörjare och jag hade SÅ roligt! Vi började med jättenyttiga övningar, att svänga på en igenväxt sand-/grusplan, att svänga i djup sand och köra stalp. Avslutades med ett varv på enduroslingan på Näverberget med Patrik som aggerade följehoj så att jag inte blev kvar i skogen. Vilket behövdes!! Annars hade jag nog varit kvar där en vecka senare också.

Fick ta hjälp ett par gånger när jag var helt utmattad och kilade fast hojen mellan stenarna. Vansinnigt stenigt och svårt var det! Trodde aldrig det skulle ta slut. Haha. På slutet kunde jag varken hålla mig på banan när jag körde eller stå upprätt när jag skulle släpa omkring på hojen. Den kvällen var jag helt utslagen.

Är så tacksam för Patriks stora tålamod när han fick sitta på sin hoj och vänta i evigheter på att jag ska ta mig fram. Saker att ta med från kursen, stå upp när jag kör och håll fast hojen ordentligt med benen, förstöka våga hålla lite mer fart över stenpartierna för nu är det jättesvårt att balansera omkring i krypfart. Ska träna mycket på tekniken och timingen att svänga snävt. Det kommer ta evigheter att sätta känner jag.

Tack Patrik och Frank som var snälla och höll i kursen. Nu ska jag träna, träna och träna på alla grunder jag fick med mig.
2013-08-04 00:00.


Kommentarer till blogginlägget