Mikael Persson

Cykling till Oslättfors tur och retur

Idag i den sköna sommarvärmen (dock med kyliga vindar här i Forsby) tog jag en racerrunda till Gästiklands vackraste by, Oslättfors. Eller asfalten går till lägergården Smörnäs så dit åkte jag vilket blir ganska precis 17 km med ganska mycket svagt uppför och så var det motvind.
Haft förkylningstendenser idag med antydan till halsont i morse och under dagen. Tog därför inte i fullt men visst körde jag på ändå. Svårt att hålla igen, speciellt som jag knappt tränat någon cykling i år så har en del att ta igen. Men farten är den som den brukar vara. Låg på 28 km/t. i snitt och det tog således 1 timme och 12 minuter.
Härligt med all växtlighet ute nu. Vackert längs Testeboån och att cykla genom Oslättfors är en ren njutnig, vackert som det ligger vid vattnet, kyrkan och de gamla fina husen. Mötte 2 andra som också var ute och cykeltränade. Jobbigt dock med att händerna domnar bort jämt. Hade cykelhandskar på men det hjälper inte. Får "skaka loss" titt som tätt för att få blodgenomströmning. Skönt pass!
2013-06-17 17:55.


Kommentarer till blogginlägget