linda bengtsson

NORDMARKA SKOGSMARATHOn

jaha nu var det dags igen, kan säga att det var inte den bästa uppläggningen denna vecka.Sprang för mycket i början av veckan det var sol sol o jag vill ju bara ut o det var så gött o va ute o sola o springa o njuta. Så jag nedprioriterade vila o äta i lugn o ro. Jag kände lite i halsen i början av veckan men skiten bröt ut på onsdag lite snuva men det gick fint men torsdag nej jag skulle egentligen vatt hemma snuviga o nysningar o fullproppad med solhatt gick nej jag tog bussen till jobbet på morgonen.
Fan hur skulle detta gå på lördagen är det försvarligt riskerar jag min framtida hälsa om jag ställer mig på mållinjen med tät näsa på lördag.Mina kollehor tyckte det.
fredag kväll fortfarande tät i näsan men ingen halsont jag provade packade väskan kollade vädret OH YES SOL på lördag hade sovmorgon på lördag till 8.30 kropenkändes ganska ok lite hängig men ok.
På med väskan o cylade iväg fan ännu ett dåligt val det va ju inte mer än 8,3 kmditmed de sista km var ju bara uppför o med massa bilar som också skulle dit dessa jävlabilar kan inte folk bara ta buss eller cykal eller varför inte springa de ska ju springa en marathonnu.Jaja jag kom fram till slut ganska lugn o kroppen hade vsrat bra på pulsökningen vid cyklingen.
Det vara ju ganskalitet lopp 650 anmälda tydligen najs gillar dessa mindre lopp konstigt att OSLO marathon drar flera tusen men att folk drar sig för att ge sig ut o springa i skogen de vill tydligen bara gå påtur i skogen =)
Hade tatt med en syltmacka som har funkat bra hittilt hade med enlite flaska bak i trithlonlinnet o dasspapper. Minmage var redan i olag.
Folka var förväntansfulla o jag kände att folk e här föro springa snabbast möjligt i mål jag var där för o ta mej i mål.
Startskottet gick i strålande solo 13 garder perfekt blev omsprungen av MÅNGA i början jag tog de jäkligt lugnt o försökte känna efter i kroppen då jag sprang i mina fivefingers då sambos skor hade han tatt med sig till jobbet så då fick jag ta tåskorna orkade inte min klumpiga eccoskor.
Jag hade väntat mig ganska bra uppför i början av loppet dåprofilen visade de men det gick förvänansvärt ganska platt de va ju inga tryvann backar eller brunkollen =) va ganska hyppiga värskekrontroller o de va ju najs =).Sprang bredvid en dansk somsnakkade mina skortrevligt o fick enkommentar frånen engelsman brave girl jaja jag njöt jag .Sen fick jag kommentaren av en norsk gubbe som sa till mej att jag borde skaffa mej ordentliga skor med dämpning så jag kunde rulla ned på hälen nedför backarna så att jag skulle kunna vinna tid. Jag tänkte Fucxk up. Jag skiter i att jag blir omsprungen i nedförbackarna jag befinner mig i min underbara bubbla med sköna skor även om vissa stenar inte är fullt lika sköna när jag springer pådempåhelt fel sätt.
Hur omhur ett visst parti sprng vi i trailstigar vilket var skutkul dock inte i nedförbacken väcker liksombarnet i en pspinga från sten till sten o hoppa över bäckarna =) =)
Helt plötslit hörde jag speakern o ja därkomju 41 kmskylten o sen så ja såg jag en brud framför mig på inloppet o ja jag spurtade ju naturligtvis o ja vann över henne=)
I mål i strålande sol in i duchen ohh denna dusch älsklar dessa minnesvärda duschar efter alla lopp o bara skjölja av sig all svett .
De bästa var att jag hade med mig dasspapper =) runt i språret.
jag hade en rirkitgt fin dag kunde inte äta när jag kom i målutan hem o påmed finstasen o iväg påcykeln till min kompis för sojakorvskalas o tårta mina ben protesterade inte =)
Spinga i skogen is the shit=)

har inte fått några men efter o förkylningen börjar ge med sig
2013-06-17 10:42.


Kommentarer till blogginlägget