Maria S

Träningsläger i Holland - Karate

Kom tillbaka från Koryu Uchinadi Gasshuku för en och en halv vecka sedan. Ett träningsläger under Hanshi Patrick McCarthys ledning, för de som tränar just Koryu Uchinadi. Enormt roligt, intressant och mycket givande. Det var ett par riktigt intensiva dagar (onsdag kväll till söndag) med mycket träning och tonnvis med information. Träning före frukost, förmiddags- och eftermiddagsträning. Efter middagen var det egen kvällsträning och många var på mattan och körde även då. Smiley

Det är en alldeles speciell känsla att inse att det finns fler som är komplett galna och reser runt och tränar på semestern. Så många förtappade själar helt förlorade till kampsporten samlade på ett och samma ställe. Vilken känsla!

De två sista dagarna var det seminarium öppet för alla oavsett stiltillhörighet. Det var lite färre timmar träning och för oss som varit där ett par dagar var det helt enkelt en fortsättning på det vi gjort tidigare i veckan.

Vi tog oss till Holland med flyg till Amsterdam, hyrde bil där och körde en 2 timmars bilfärd till Veldhoven. Vi övernattade i den superfina dojon under lägret.

Efter lägret tillbringade vi ett par dagar i Amsterdam och bara vilade upp oss efter träningslägret. Gissa om det behövdes! Smiley

Nu längtar jag bara efter att få åka iväg på träningsläger snart igen. Saknar redan. Smiley

2008-05-26 14:12.


Kommentarer till blogginlägget


Å vad kul det låter, länge sedan jag var på gasshuku ...
2008-05-26