Rolf Öhlén

Ja det är våren...

Dags att plocka fram cykeln igen. När snön försvann gick träningen i stå. Nu måste jag ta tag i träningen igen. Bilringen runt midjan börjar ta oroväckande proporttioner. Å andra sidan kan det vara en fördel om jag får punktering. Då kan jag alltid rulla resten av vägen på magen. Fördelen med skidåkning är att det är mer skonsamt mot mina leder. Det är en skön lyx att kunna gå ut på farstubron, spänna på sig skidorna och sedan bara åka dit näsan pekar.

Jag behöver dock inte valla cykeln men är mer låst till befintliga vägar samtidigt som det tar mer på mina arma knän som fått sina kyssar vid sportfiske (när jag halkat på stenar och slagit i) samt fotboll och innebandy.

Dock hafver jag ej befunnits syssloslös i meningen fysiskt ianktiv. Vägverket har rensat markremsan närmast vägen på skog vid vårt sommarställe men lämnat efter sig åtskillgt av ris och sly som de fällt - till och med mitt i vår bäck som fungerar som avlopp till två hushåll - så där har jag tillbringat nästan två dagar med att dra, slita och bära ris och träd. Dessutom har jag börjat gräva upp runt våra bärbuskar hemma på tomten, men någon regelbunden medveten träning har det varit si och så med, men nu när jag har fixat till cykeln så den fungerar är det bara att köra.
2008-05-26 10:09.


Kommentarer till blogginlägget