Rickard Dahlgren

#25: Summering av maj månad

Sedan förra månadens högintensiva träning på 72 träningstimmar har jag äntligen höjt resultatet till 81 träningstimmar under maj månad! Känns hur skönt som helst att veta att man kan pressa sig över sin normala kapacitet!

För några veckor sedan läste jag en lustig diskussion på IKSU's hemsida om vilken träningsmusik som skulle spelas på gymmet. Jag tänkte bara summera några åsikter ur diskussionen. Alla som går på gym vill ha träningsmusik som passar deras träning för att de ska prestera maximalt. När jag var på gymmet i morse spelades det mycket pop/techno vilket jag inte helt föredrar, men har ändå inget emot. Hade jag fått välja hade det spelats metal och techno konstant! Åter till diskussionen där jag förstod att det fanns många som tyckte som jag. Sedan kom de lustiga åsikterna från människor som tyckte: Varför tar vi inte in dansband på gymmet? Dansband??? Hur i hela friden kan man bli taggad inför ett pass med dansband? De som förstår dennes åsikt (som förövrigt blev ganska sönderhackad...) kan väl förklara det för mig. Andra ville ha med mer pop, klassisk musik och radiomusik. Då förstår man att IKSU får svårt att bestämma en gemensam genre som ska spelas i högtalarna. Bättre att ta med sig egna lurar! Just nu blir det mycket Combichrist och 2 steps from hell. Om ni också tycker om metal/techno så lyssna på dessa båda grupper!

En riktigt skön känsla är alltid när man festat väldigt mycket - särskilt under Brännbollsyran här i Umeå, och sedan beger sig till gymmet. Istället för att sjunka ner i sängen och inte "orka"ta sig upp blir resultatet så mycket bättre om man går till gymmet.

För de som följt mitt träningsupplägg så vet ni att min dagliga träningsdos har legat kring 3-5 timmar per dag de senaste månaderna. Inför sommaren kommer jag inte ha lika mycket fritid och kommer därför reducera träningsupplägget till max 3 timmar per dag (exempelvis 1 h på morgonen och 2 h på kvällen). Med detta beslut hoppas jag att jag fortfarande kommer att leverera goda resultat till min träningsutveckling. Bara att köra på!
2013-06-03 10:56.


Kommentarer till blogginlägget


Dansband? Say fucking what?

Vad hänger du på för gym egentligen? :-D
2013-06-03Haha jadu det undrar jag också... :S Tror dock det mest beror på vilka som tränar där och inte på gymmet :)
2013-06-03