G-man Edenro

Irriterad

Vi börjar i kronologisk ordning. Englandsresan. Om ni undrar varför jag inte skrivit något om min resa till england med Mackan så kommer svaret här. Kändes helt enkelt rätt att spara mina upplevelser, tankar och känslor för mig själv. Bara så. Det var en fantastiskt rolig resa och fellrunning var en ny och häftig uplevelse. Kan rekommendera det! Men jag väljer att spara upplevelsen i mitt inre, i motivationslådan.

Göteborgsvarvet. Ja, ni som sprang vet ju nu hur det känns att vara överhettad och springa i bastulika förhållanden. Jag är nöjd med att jag tog mig i mål överhuvudtaget. Jag är också nöjd med att jag tog ut allt jag kunde under dessa omständigheter, för det gjorde jag verkligen. Kände mig överhettad i flera timmar efter målgång och mådde skräp.

Jag känner mig så jäkla irriterad och faktiskt, arg. Varvet var slutmålet på vinter/vår träningen. Efter bra träning och en fantastisk toppning på hedarna i england var jag så taggad och laddad att få ut allt och framförallt få leverera och visa mig själv att jag kan. Det är svårt att tro på sin förmåga om man aldrig får ett kvitto. Visst, träningen visar positiva saker om min form, men för att orka fortsätta kämpa måste man få det där kvittot någon gång. Annars blir det jobbigt i längden. Visst kommer jag fortsätta kämpa, men tvivel på ens egna förmåga är ingen bra startpunkt för marathonträningen som väntar.

Om ett par veckor springer jag i Varberg, 5 eller 10k. Mest sugen på att springa skiten ur mig på 10k, men vi får se. Fem km är ganska roligt och det är en distans jag sällan springer. Skulle väldigt gärna göra en bra 10k tid och få med mig lite mojo in i nästa träningscykel. Men 10k är svårt och överjävligt jobbigt. Skillnaden mellan leverans 36:xx och totalfail 38:xx är hårfin. Men va fan, det är ju inte hela världen. Bara kuta och vara glad. Vi får se. Kan säga såhär: är det varmt kommer jag INTE springa 10k, då blir det 5k istället.

Känner att jag har mycket att plocka ut. Därför är jag så jäkla frustrerad.

GAAH!


2013-05-20 10:19.


Kommentarer till blogginlägget


Bra att du bloggade, jag skulle precis maila och fråga dig om dina tankar :) Starkt att kämpa ordentligt, trots allt. Själv kände jag vid Eriksberg att det inte skulle gå att springa fort, så jag hade inte mental styrka att pressa det sista för en tid på 1.33 eller så. Nu kör vi mot höstrekord i stället!
2013-05-20Men skärp dig. Du kan inte bara stirra på tiden.

En snabb jämförelse med 2012:
- För placering 309 krävdes 1.21.14
- Tiden 1.28.02 hade gett placering 1128

Du har gjort en riktigt stark prestation, och givet förutsättningarna en fin tid.
Grattis till ett bra lopp!
2013-05-20Och:
Du piskade din egen placering från fjol med 180 platser. Har du nånsin placerat dig bättre i GV?
2013-05-20Kämpa!
2013-05-20134:e plats 2010 på 1:21:53, i värmen. Dock bara varmt, inte kvavt. Jag stirrar inte bara på tiden David, men jag är frustrerad över att inte få chansen att prestera ordentligt under någorlunda okey förhållanden. Det irriterar mig. Besviken hade jag varit om jag inte kämpade för att en bra tid inte skulle gå att uppnå. Det är inte okey. Så det är jag nöjd med.

Nya tag framåt. Och tro mig, total jävla fokus ända in i kaklet. Ser fram emot hösten.
2013-05-20Du är bättre än IFK-mannen på att förställa dej...alltid något!
2013-05-20Det är frustrerande. Men också utmanande.
2013-05-20Förstår känslan!

Vi ses i Varberg
2013-05-20Bra Jobbat. Harligt att du kommit I form igen och lika trakigt att dagsformen inte ar med. Lycka till I Varberg.
2013-05-21