Rickard Dahlgren

#22: "Torture-chamber"

Kvällens pass visade sig bli mycket tuffare än vad jag hade förväntat mig. Tack vare ett vackert väder här i Umeå under dagen gick jag till träningen, väldigt motiverad och glad, utan jacka och endast skjorta. Uppvärmningspass för ikväll blev GRIT Plyo som inte bara var riktigt intensivt utan passade som ett perfekt motivationstillfälle. Kan lugnt meddela att jag var rejält trött i hela kroppen efteråt.

Känner ni mig så förstår ni att detta inte var det "enda" passet under kvällen. Trots att passet var mycket ansträngande på intensitetsskalan så hade jag bokat in ett BodyPump pass efteråt. Lagom road försökte jag genomföra passet utifrån bästa resultat. Men vid vissa repetitioner tappade jag helt enkelt känslan för att vilja fortsätta. Det är inte ofta det händer men ibland krävs det för att jag ska ta i ännu hårdare vid nästa övningar - vilket jag gjorde! Känsla: Rejält utpumpad!

Kvällens sista pass och absolut bästa blev ett happeningpass med Cardio Challenge! Riktigt bra blev resultaten när alla fyra ledarna var med och genomförde varje övning med oss deltagare, samt att de såg vad vi gjorde. Ingen risk för vila Smiley Passet avslutades med en gemensam aktivitet som fokuserade på konditionen. Toppenpass!
Känsla: Extremt ansträngande!

För att sluta säcken för ikväll så ska jag berätta att det vackra vårvädret hade förvandlats till SPÖREGN! Ingen vill gå hem utan försökte vänta ut regnet vid entrén. Dum som jag var med endast skjortan sket jag i att vänta och gick hemåt i regnet. För mig vart det en befrielse att få känna regnet studsa mot min kropp. En perfekt avslutning på kvällens "torture-chamber"!
2013-05-14 22:28.


Kommentarer till blogginlägget


Bra kämpat! Skön känsla att skippa paraplyt, när man ändå bara ska hem!;-)
2013-05-15Tack! Ja eller hur ;) såg kanske lite märkligt ut men vart ju som en befrielse för mig :)
2013-05-15