Caroline Hammaräng

En annan typ av träning

Jag ska börja arbetsträna. Men början denna vecka ska jag under fyra veckor öka min arbetstid med två timmar i veckan. Funkar detta ska jag efter den fjärde veckan gå upp till 75 %. Min tjänst är på 80 % så 75 % kommer att innebära en arbetsvecka på 24 timmar.

Hur det känns? (Klassisk fråga även i detta sammanhang.)
Skulle ljuga om jag sa att jag hoppar och studsar av glädje och förväntan. Orka kommer jag nog att göra, hur pass mycket det kommer att påverka mitt mående har jag ingen aning om.

Till saken hör att jag för en tid sedan insåg att jag bör ta en annan väg i yrkeslivet. Men den vägen kostar pengar. Det finns naturligtvis flera vägar till målet. Mer företagsamma vägar, som säkert även de kostar en del ekonomiskt.

Planeringen står just nu mest stilla och jag har svårt för att se vad nästa steg ska bli. Förutom att jag imorgon och på fredag jobbar till ett och på torsdag till tre. Låter löjligt lite, jag vet.
2013-05-13 11:45.


Kommentarer till blogginlägget


Av någon anledning så kommer jag att tänka på ett citat av Jack London, "Om en sak är värt att göra, är det värt att göra väl. Om det är värt att ha, är det värt att vänta på. Om det är värt att uppnå, är det värt att kämpa för. Om det är värt att uppleva, är det värt att lägga undan tid för."
2013-05-13I'll keep that in mind...Tack Jimmy.
2013-05-14