Rickard Dahlgren

#19: LET'S GO!!!

Skönt att äntligen komma igång med gruppträningen igen! Med en veckas frånvaro, för att helt ha tappat lusten för att överhuvudtaget gå till gymmet, och för att ägna en hel vecka åt endast löpning (125 km) så blev det dags för de första passen idag! Packningen redo, PWO:n intagen och efter att ha tagit ett uppehåll på det sedan två veckor tillbaka så kändes verkligen beta-alanin i ryggraden igen samt att jag slapp mjölksyran, helt underbart! Första passet blev ett härligt BodyPump med en energisk ledare och i stort sett en fulltalig mängd människor. Bättre kunde det inte bli. Upptäckte dock att det var en vecka sedan senast passet så pallade inte alla repetitionerna... men det tar jag igen snart igen!

Därefter blev det dags för ett riktigt härligt Total Training-pass som faktiskt fungerade utan musik. Riktigt skönt att få höra instruktörens kommentarer och endast få tänka själv. Trevligt! Rejält trött efteråt blev resultatet innan jag började ladda upp inför sista passet: Cardio Training.

Det sista passet genomfördes med Calle, vilket blev väldigt uppskattat för mig. Även om jag kände mig övermotiverad till passet var det skönt att kunna ha en peppande träningskompis med sig. Roligt att jag verkligen fick och tog chansen att ta ut mig rejält. Känslan efteråt när man gick hem med sin vanliga rutin (stenhög musik i lurarna och ett leende på läpparna) var fenomenal. Det var denna känslan som jag hade förlorat förra gången och som jag behövde finna igen. Nu när jag har gjort kommer träningen äntligen öka med flera nya pass på IKSU. LET'S GO!!!
2013-05-01 22:00.


Kommentarer till blogginlägget