Rickard Dahlgren

#18: 125 km på 7 dagar!

Sedan förra veckans alla gruppass har jag känt en mättnad på att vara inomhus och träna. Särskilt när det blev så fint väder utomhus. Samtidigt så kände jag att jag inte fick någon motivation längre av att gå på gruppass med andra. Visst känns det i kroppen men viljan hade försvunnit så då kände jag att det behövdes en förändring! Tanken med denna veckans träning var att enbart ägna mig åt löpning. Dels för att träna inför den kommande tävlingen, Blodomloppet, men också för att se hur mycket jag fixade. Vilket resultat sedan! 125 km på en hel vecka! Helt supernöjd är jag! Plus att jag fixade 33 km i sträck här i veckan så har detta verkligen varit en bra träningsvecka för mig.

Nu när veckan lider mot sitt slut är det dock dags att tänka om och fundera kring hur jag ska lägga upp nästa vecka. Då jag tänker mig att det kommer vara fint i stort sett hela nästa vecka också så kommer jag lägga in fyra pass med löpning, varav ett långdistanspass. Även inkluderat i veckan finns två till tre gym- och gruppass så att jag kan ta tillbaka några rutiner igen från förut. En löpare måste ha lite omväxling.

Mitt årsmål på 200 mil kommer allt närmare. Förhoppningsvis har jag fixat detta mål innan december tar slut. Då blir det dags att lägga upp ett tyngre mål Smiley
2013-04-28 14:19.


Kommentarer till blogginlägget