Rickard Dahlgren

#16: Tunga torsdagar

Idag blev det dags för "en tung torsdag." Ofta ser jag denna dag som en chans att ta ut all extra energi som finns kvar i kroppen efter tidigare träningspass. Upplägget idag blev riktigt bra med en riktigt go början av Total Training. Därefter hade jag fixat ihop ett eget spinningpass (#4) som genomfördes i exakt 55 minuter! Som go avslutning innan den HELIGA vilan i morgon blev det Cardio Training i 60 minuter med en go träningskompis!

När folk frågar mig om vad jag ska genomföra varje dag är jag alltid helt ärlig, då jag ofta räknar upp 3-4 pass/dag. Reaktionen efteråt är ganska välkänd numera för mig: "Hur orkar du?!" Ett ganska välkänt svar på den frågan är: "Jag lägger inte min fritid på att sitta framför datorn och spela spel, jag tränar istället och får ut något av varje dag!" För mig är 3-4 pass helt normalt och från att förut ha tyckt det var stort med 15-20 träningstimmar i veckan så har det blivit helt normalt för mig. Minimumträningen befinner sig på 15 träningstimmar och 20 timmar är inte omöjligt det heller.

Det bästa med träningen är att jag märker resultat! Det motiverar mig att fortsätta köra på och pressa mig för att uppnå nya resultat. Jag hoppas att det jag skriver inte skyfflar undan er motivation för träning, utan att den faktiskt ökar då man kan känna: "Om han fixar x antal h/v så kan jag också fixa det!" Kör på! :)


2013-04-18 21:58.


Kommentarer till blogginlägget


Helt ärligt -för mig blir det lite overkill när jag läser det. Men vi är alla olika. Var stolt över din olikhet!
TrevligHelg.
2013-04-19