Fredrik Winberg

Nya skor!

Efter förra säsongen var det dags att pensionera mina Nike. Halvmaran fick bli deras sista riktiga löp-insats (även om jag sprungit en och annan runda i dem sedan dess). Nu börjar de ha gjort sitt efter två säsongen och ett antal km.
De skorna provade jag ut på Löplabbet, nu tänkte jag att jag skulle besöka Runner's Store i stället, för att se om de kommer fram till något annat. Den butiken ligger dessutom mycket väl placerad nära Centralen, så jag kan slinka in där på väg hem från jobbet.
Och ser man på, säljarens första rekommendation var årets modell av samma sko som jag har sprungit i de senaste åren! Som alternativ plockades Saucony och Brooks fram, och efter att ha vridit och vänt, klämt och känt, provat och oprovat, gått, sprungit och hoppat i dem, så blev det så att jag provar Saucony nu ett tag. De satt lika skönt på foten, men kändes något uns lättare och lite mjukare, framförallt under foten, vilket skulle kännas bra att prova. Stabilitetsmässigt kunde varken jag eller säljaren notera någon skillnad.
Nu ser jag fram emot att testa dem! Hoppas jag kommer ut en vända på söndag!


2013-04-18 21:01.


Kommentarer till blogginlägget