Maria S

Drömde jag långpasset?

Undrar om jag verkligen var ute på ett långpass igår? Kroppen är ungefär som vanligt, samma småkrämpor som alltid. Varken mer eller mindre. Lite tröttare i benmusklerna om jag försöker hoppa omkring kanske (har inte provat) och jag skulle förmodligen inte kunna springa en meter om jag försökte mig på det, men att gå omkring och fixa och dona hemma funkar. Jag som brukar vara helt utslagen dagen efter.

Kanske hjälpte det att jag gick en promenad och gick bort en del slaggprodukter en stund efter? Å andra sidan så var jag rätt pigg igår kväll också, så jag är inte säker på att det var bara det.

Dessutom så kände jag ju mig inte alls förberedd på att springa långpass innan. Hade ont på ett nytt ställe i underbenet och svårt få till vätskebalansen. Kanske var det de noggranna och tålmodiga förberedelserna för att komma till rätta med det som gjorde att det blev så bra den här gången då?

Det är märkligt det där med dagsform. Vissa dagar stapplar man sig knappt igenom lilla rundan runt sjön och är sedan sliten i flera dagar efter. Andra dagar märks det knappt att man sprungit alls.
2013-04-14 11:17.


Kommentarer till blogginlägget