Rickard Dahlgren

#15: Top 5000!

Vad jag har längtat! Äntligen, efter flera dagars intensiva träningspass har jag äntligen uppnått ett stort mål! Har idag fixat 5076 minuter på topplistan (därav rubriken). Tack vare de x antal träningstimmar som jag hann att utföra ikväll kan jag nu känna mig riktigt nöjd och få en efterlängtad vilodag i morgon! Om ni har missat vad jag har hållit på med ikväll så är det bara att gå in på min profil och se vilken träningsnarkoman jag egentligen är! Smiley

Det är också viktigt att poängtera att eftersom jag tränar som jag gör så tänker jag även väldigt mycket på vad jag stoppar i mig. Jag har nu börjat med en matkalkyl (www.matkalkyl.se) där jag räknar ut hur mycket jag behöver få i mig varje dag för att hålla det mål jag satt upp. Så jag är mån om vad jag äter, vilket har förbättrats sedan tidigare år. Självklart har jag alltid varit noga med vad jag ätit - men inte lika lyrisk som nu. När jag känner att sötsuget sätter igång (vilket det gör ibland), så har jag ofta en eller flera frukter/mejeriprodukter tillhands som kan täcka mitt sug efter något sött. På så sätt känner jag mig mer nyttigare än tidigare då jag känner att jag lever som jag lär!

Jag är också väldigt glad över att det finns så många runtomkring mig och inte minst här på funbeat som jag kan diskutera kost och träning med. Det gör mitt liv så mycket roligare och uppmuntrar mig varje dag (faktiskt!) till att fortsätta kämpa för nya resultat och framgångar. Tacka alla ni som känner att ni har bidragit med något till mig. Guld värt!

Ett sista tillägg: Bara för att det är vilodag i morgon innebär det inte att jag kommer hålla upp med träningen. Tvärtom, på lördag drar jag igång igen med nya krafter!
2013-04-11 22:50.


Kommentarer till blogginlägget


Grymt bra! Du ger fin inspiration själv. Lycka till.
2013-04-12Kul ändå att se någon som är ännu mer manisk än en själv. ;-)

Fortsätt så!
2013-04-12Tack till er båda :D
2013-04-12Gratulerar =)

Ska absolut kolla in "matsidan".

Vad gäller FB kan jag inte annat än att hålla med. Men det var lite stiltje här igår ;)
2013-04-12Vet inte riktigt om jag har bidragit med så mycket men du inspirerar och motiverar minst lika mycket mig när du kommer med goda råd och positiva kommentarer (behövs verkligen)! :)
2013-04-12