Rickard Dahlgren

#14: Idag föll allt på plats!

Idag föll allt på plats. Inför löpningen ner mot Nolia kände jag varken någon smärta i fötterna eller i kroppen. Först kom tanken "är det något fel på mig?", då jag oftast har haft känningar och smärtor när det gått bra. Men efter att ha sprungit ner till Nolia på så gott som rekordtid igen (23 min!) så kände jag att allt verkligen har fallit på plats. Det är så här jag ska känna för att kunna prestera på topp. Jag tror att kroppen endast har spelat spratt med mig tidigare och att det är dags att utvecklas ytterligare nu.

Idag fick jag möjligheten att ställa upp som en av ledarna för Löparkvällarna (http://www2.idrottonline.se/IFKUmea-Friidrott/Arkiv/...) vilket var oerhört motiverande! Trevliga människor och bra arrangemang. Kunde jag önska mig något mer? Jag kan lugnt medge att jag kände mig i prima skick. Endast möjligheten att få vara med och leda andra motiverar mig oerhört, då jag känner att jag hjälper andra och gör nytta för deras utveckling.

Detta kan kopplas ihop med det program jag läser, Idrottsvetenskap (IVP), där jag nu inriktar mig mot Sport Management. Det är detta jag vill arbeta med och utvecklas inom, jag har hamnat helt rätt!

Löpningen hemåt blev lagom snabb och jag stannade till några gånger för att njuta av situationen, känslorna och vädret. Inte konstigt nog känner jag mig som en ny människa. Snart är det på sin höjd att jag genomför mitt mål på 30 träningstimmar i veckan! Endast förra veckan genomförde jag 20 träningstimmar så 10 timmar ska väl inte vara så jättesvårt?!
2013-04-08 22:03.


Kommentarer till blogginlägget