Rickard Dahlgren

#11: En framtida utmaning

För två veckor sedan hade jag min första egna veckoutmaning med att fixa 1000 träningsminuter under den veckan. Jag kämpade på varje dag och lyckades nå resultatet.

Denna veckan var tanken att jag skulle halvera min träning och slappna av efter förra veckans "mördarvecka." Istället har jag lyckats uppnå 1080 träningsminuter utan att ha ansträngt mig något särskilt. Är inte det ett gott tecken på att man har utvecklats, så säg?!

Jag testade även PWO:n Fucked Up (med bl.a. 3000 mg beta-alanin som utvidgar blodkärlen och piggar upp dig inför träning) idag innan Total Training. Det blev en god effekt men dock saknade jag lite den extra känslan från Steel Nutrition (4500 mg beta-alanin!). Dock ett bra PWO!

En sista erfarenhet från dagens träning skedde innan BodyCombat. Eftersom jag ofta är väldigt motiverad inför gruppass (och andra träningar), så har jag alltid med mig min utrustning (handskar, handduk, kvitto på pass etc.). Denna gången hade jag på mig ett par vanliga shorts, svart linne och boxinghandskar. Jag gick in i salen till podiumet, drack upp min EAA Recovery, fyllde på med nytt vatten och började stretcha lätt. Människorna runt omkring började prata lite mer och kollade på mig. Detta förstod jag inte varför men brydde mig inte om det. Efter några minuter gick jag bort för att försnacka lite innan passet med två okända människor. Då frågade den ena mig: "Vill du ha lappen nu?" Det är så kul när människor runt omkring tror att jag är instruktören som ska leda passet. Lika kul varje gång då jag svarar att jag endast är deltagare och de fortsätter med att säga "Du såg verkligen ut som en instruktör!" TACK! Smiley Denna händelse har uppkommit vid ett flertal tillfällen och jag börjar allvarligt bli sugen på att anmäla som instruktör. Detta ser jag som en framtida utmaning som jag definitivt kan klara av!
2013-03-31 21:37.


Kommentarer till blogginlägget