En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

Inkörningsperioden är klar nu!

Nu har det alltså gått 5 veckor sedan jag började springa (lite lätt) igen. När jag tog upp löpningen igen så bestämde jag mig för att ta det väldigt lugnt första 4 - 5 veckorna, med väldigt lite mängd och relativt lugna pass. Under dessa 5 veckor har jag gått ner från 87 kg till 84 kg, vilket känns bra eftersom det har varit väldigt lugn träning.

Jag känner att kroppen har fått sin inkörningsperiod och behöver börja gasa på lite nu. Så från och med nu kommer jag öka på träningsdosen en del, inte så jätte mycket i hårheten i passen utan främst i mängden. Satsar på att landa runt 5 - 7 mil denna vecka (har legat runt 2 - 3 mil dessa 5 veckor). Nästa vecka har jag lov, och då kommer det förmodligen bli ytterligare en ökning i mängden om inte kroppen protesterar. Sen kommer jag stegra träningen från vecka till vecka och försöka ligga runt 10-12 mil/veckan.

Har bra träningsmöjlighter då jag är ledig måndagar och tisdag (+helg), så jag kommer inte behöva gå upp tidigt för att köra något morgonpass osv. Så träningen ser ljus ut framöver! :)

För övrigt så blir det ju snart tävlingsdebut för mig, skälbyloppet den 13:e april, ser fram emot de, inte för att det kommer gå fort utan för att det ska bli jäkligt kul! :)
2013-03-26 13:32.


Kommentarer till blogginlägget


Kul att tävla... Tur att vi alla är olika ;)

Lycka till den 13/4 förresten ;) ;)
2013-03-26Haha, ja de är kul att plåga sig ;)
Tack tack :)
2013-03-26