Magnus G

Vår i luften

Besvikelsen efter vasaloppet har börjat lägga sig, Lidingöloppet hägrar och jag och lillebror har anmält oss till öppet spår, dessutom har jag lyckats locka min fru till att anmäla sig till tjejvasan, så nu börjar tillvaron se ljus ut igen Smiley

Dessutom börjar snön så skateliga försvinna från gatorna, så i söndags gav jag mig ut på årets första löprunda. kände att de nya skorna hade legat i garderoben och väntat länge nog. De är en nyare version av mina gamla favoriter från mizuno.
De var nog felsnörda för delar av foten domnade bort ganska snabbt och mina trampdynor på framfoten kändes konstiga, men jag får snöra om dem och testa några rundor till innan domen kommer.
Förutom de små problemen var det en skön runda, sol och lätt molnighet, nån plusgrad och ganska vindstilla, lite isfläckar här och där. Jag sprang i ett lagom tempo (6min/km) och inte så långt (ca 7 km).

Den här veckan tänkte jag springa två gånger och hinna med ett till styrketräningspass förutom dagens. Jobbar hela påskhelgen, så jag hoppas att Friskis i södertälje har öppet långfredagen.
2013-03-26 01:45.


Kommentarer till blogginlägget