Kristina Elf

Jiiihaaaaahaooo!

Inför Vasaloppet. Hjälp va svårt!!! Att veta i vilka doser jag ska träna & vila den här veckan. Jättejättesvårt! Att va ledig hela veckan försvårar läget en hel del. För ledigt brukar ju betyda att man öser på med all möjlig träning, passar på att utnyttja tiden.
Idag får bli lite av en sån dag! HÄRLIGT! För nu skiner ju solen. Benen bubblar & spritter av energi. Såklart. Kan inte vara bra att låta sån energi gå till spillo!!!
Så NU blir det en "Påbergetsväng".

I eftermiddag blir det ett VÄLDIGT oväntat och oplanerat träningspass, men vissa saker kan man ju inte tacka nej till! Svettigt mellan kl 15-17. Ska få va med på genrepet inför morgondagens release av BA 80! ((Å varför jag ska va med på det är ju en helt annan historia...))

Det är ju faktiskt ändå bara måndag & jag hinner nog kanske vila upp mej senare i veckan...

En liten plan har jag iaf. Att lura kroppen. Att va väldigt mkt ute på skidorna...utan att träna på riktigt. Har märkt att det funkar ganska bra...LÅTSAS det iaf;-). Lillsmurf har ju fått upp ångan när det gäller skidåkning... Så det blir väl till att hasa runt i skidspåren en hel del iaf!

Nästa år kanske jag ska överväga att åka Öppet spår istället...då behöver jag inte sitta här & fundera över sånna här saker. Om nu Bossen väljer att ge oss bonusledigt då oxå. Det vet man ju aldrig!

Mycket mer att säga...men nej, nu måste jag faktiskt knyta skorna!!!
2013-02-25 10:18.


Kommentarer till blogginlägget


Du kommer lösa den här ekvationen oxå!!
Ha en toppenskön vecka, och stort Lycka till!!
Pöss
2013-02-27Den löste sig lite av sig självt då kroppen typ la av litegrann...

Tackelitack! Pössens
2013-03-01