Magnus Sundmark

Vallateamet har gjort sitt

Nu är de klara. Kniesellaggen har fått sitt. Det var nog i förfjol de senast fick någon behandling vid sidan av fästvalla så det var nog på tiden. Och i rättan tid får man hoppas. De senaste skidpassen har gått sååå trögt. Har inte fått nån fart under skidorna alls. Intalar mig att det har med prepareringen att göra, som alltså varit obefintlig. Med dagens insats av vallateamet kan det bara bli bättre. Jag hoppas ju naturligtvis på mycket bättre, men bara en gnutta bättre är ok. Bara bättre i alla fall.
Vi (läs: vallarteamchefen Södervall) har fixat med glidet. Lite smältande och skrapande, borstande och alltihopa igen. Ser i alla fall bra ut. Sen fixade vi med fästet också. Har läst prognosen för tisdag och satsar allt på ett kort. Skigo gul HF burkvalla. Tanken är att det ska funka fint i några plusgrader och välkörda spår. Kommer ändå ha ett par vallor och en tub kletigt klister med, i fall det inte funkar. Som jag ser det är det bättre att ta lite tid att valla om än att slita och kämpa och inte alls få någon trevlig upplevelse med sig hem.
Bjussar på ett par sköna vallningsbilder och en samlingsbild på alla skidparen vi fixade med så jag har lite att testa och välja mellan när jag kommer upp imorgon.... (notera de små träskidorna i nederkant, dessa testar vi att köra med tjära...)
2013-02-24 22:53.


Kommentarer till blogginlägget


Måste städa garaget snart igen.......
2013-02-25Lycka till - Kör klokt o ha så kul!
2013-02-25Tackar! Resultatet blir du ansvarig för, prestationen tar jag på mig :-)
2013-02-25Tycker att garaget ser bra ut. Ni skulle se mitt:( Tycker du ska ta dom små träskidorna bara för att.
2013-02-25