Magnus Sundmark

Update - M. Sundmark

Jodå, det finns fortfarande platser i detta land där internet inte är tillgängligt. Vår stuga i Funäs är en sådan plats. Där fungerar det bara sporadiskt och efter ett par taffliga försök att få ut något på bloggen under den gångna veckan gav jag helt enkelt upp. Ska försöka att ge er en snabbversion av de senaste 10-12 dagarna.
Dagarna innan avfärd mot Funäs lyckades jag käka något mindre lämpligt och fick straffa för det ett par dagar. Men med välpackad bil och förväntansfulla ungar rullade bilen i allafall i väg norröver som planerat. Under veckan har det kanske inte blivit fullt så många skidmil som planerat, såvida vi inte räknar med de som genomförts utför. Som sagt, med ungar på hugget, blir det lätt några timmar extra i skidbacken istället för i spåren. Jag lyckades iallafall klämma in fem pass på skidorna och tycker det blev varierat och bra. Sista passet var av det lite längre slaget och kändes helt ok. Utbudet och möjligheterna till längd i Funäsdalsfjällen är annars i överkant. Smiley . Det är så mycket härliga, fina, välpreparerade och inbjudande spår så man vet inte riktigt var man ska ta vägen. Totalt över 300 km... staka det om du kan!

Nåväl, nu med åtta dagar kvar till mitt lopp tycker jag att det känns rätt bra. Ska försöka köra ett par, tre skidpass till och sedan komplettera med min rehab/styrketräning. Sedan är det "bare å åk".


2013-02-18 19:13.


Kommentarer till blogginlägget


Vad avis jag blir när jag ser spåret bakom dig! Här hos mig är det varmgrader och "slush puppie"-kvalitet på snön i spåren.
2013-02-19Nästa gång du blir desperat får du hälsa på hos oss. Vi hade alldeles utmärkt uppkoppling. ;-)

2013-02-19Avis Peter... med all rätt... med all rätt :-). Det är nästan för bra med Nordic Ski - systemet i Funäsdalsfjällen.
Då är det alltså Hamra som gäller Brita :-).
2013-02-19Hade missat det där med Nordic Ski Marathon, det är jag sugen på till nästa år. Vad sägs om en utmaning, Sundmarkare mot Planckar?
2013-02-20Heja på i motvinden! Läste ditt inlägg på den andra bloggen men kunde kommentera där från mobilen. Kör hårt!
2013-02-21