Magnus Sundmark

Alternativ alternativträning

Tillbaka i vardagen efter en hård helg. Inte då en sån där "hård helg" som de lyckliga kompisarna sjunger om utan en lång arbetshelg. Åkte ner till Borås för att genomföra en utbildningshelg med 270 deltagare, nedfärd redan på fredagen, fullt ös hela lördagen och söndagen. Landade hemma vid halv sju igår kväll. Inte helt lätt att få till de där passen som var inplanerade. 10 km testlopp på fredagen blev 45 min på hotellgymmet. Av lördagens träning blev det inget alls men jag tog min i kragen och körde ett rehabpass enligt plan sent i går kväll.

Idag stod det 1h lugn skidåkning inkl 15 min utan stavar i programmet som Erik så omsorgsfullt knåpat ihop. ...men det blev inte riktigt så. Hade tid hos Skövde rehab igen så där vart det 15 min testcykel och 40 min rehabövningar. Bland annat fick jag köra lite skidövningar faktisk, för att träna på rätt frånskjut. Med lite god vilja kan man säga att det motsvarade 15 min utan stavar. För efter passet hos Skövde rehab åkte jag direkt upp på berget och körde ett skidpass. Det snöade ymning och jag var kanske inte helt pigg, så det blev bara 8 km och 40 minuter. Ändå rätt juste träning, allt som allt.

Fick faktiskt beröm av Anneli (Sjukgymnasten) idag. Rehaben tycks funka bra. Jag har blivit starkare och bättre på de rörelser jag behöver förbättra. Dessutom känns det bättre i hälen och allt som oftast bättre även i höften. Jag fick en ny omgång övningar och en ny tid om en dryg månad. Under tiden kunde jag börja springa lite mer om det känns ok, Woohooo! Kanon ju! Men jag tänker mig att ta det rätt lugnt med löpning ännu ett tag. Köra på med det här med skidorna ett tag till.
... och apropå skidor, jag var inne på Team Sportias flyttrea i Skövde och skaffade mig ett par sprillans nya lagg. Mer om det skriver jag om i Oblog.
http://sundmarkaren.blogspot.se/2013/02/nya-lagg-och...
2013-02-04 21:28.


Kommentarer till blogginlägget


Kul att följa ditt bloggande Magnus. Men ärligt talat, kan du inte samla allt på ett och samma ställe? ;)
2013-02-04Tack!
Nja... jag har ju liksom lovat att blogga på här på Funbeat/minutmaning och har samtidigt rätt svårt att släppa Oblog. Får se hur det blir längre fram, kanske blir det bara kopior av Funbeatbloggandet på OBlog ett tag.
2013-02-04