Eva Hellstrand

Väck mig!

Har haft en supersvacka, i omgångar. Hinner bara tänka att, nu har jag vilat färdigt, så sköljer tröttheten över mig igen och jag längtar inte ens att ge mig ut. Jo när jag ser en löpare blir jag jättesugen men mina ben tror redan dom har sprungit, känns som lite lätt molande träningsvärk hela tiden. Diskuterade lite med mig själv om jag skulle ta mig ut i spåret idag ändå, lite mjukt bara men det har mest blivit soffan och Game of Throne varvat med wordfeud.

Men idag så här nästan på årets sista dag bestämmer jag att i morgon får det vara nog, nu ska jag väckas ur min decemberslummer, så jag orkar med lite nyårsfirande till kvällen!
2012-12-30 22:19.


Kommentarer till blogginlägget


Sluta tänk och känn efter! Bara ge dig ut så ska du se att kroppen väcker dig och påminner dig om hur skönt det var att få komma ut igen!
2012-12-30yes, så är det, jag vet ju det egentligen :) men årets december har varit tröttsamt, Ser fram emot 2013!! Tack för lite pepp!

2012-12-30Trötthet ÄR jobbigt men jag instämmer med Yvonne. Försök att bara slänga på kläderna. Och glöm inte .... en 15 min promenad gör en ganska nöjd ... självpepp :-D
2013-01-03En annan bra sak att komma igång igen efter uppehåll är att inte sätta upp för höga mål. Nöj dig med mindre tills det känns hyfsat, som t.ex. promenad är bättre än ingenting som också Mats skriver :-). Eller ta en kortare löprunda istället för att tänka att du måste klara den distansen du brukar springa, det är ju också ett sätt att "lura" hjärnan, dvs. när det känns lättare än förväntat ökar träningslusten igen! ;-)
2013-01-05Heja Larsson :-)
2013-01-05Jaa heja mig!! En ledig vecka och jag är på G igen!
Tack ni för pepp! Man blir glad!
2013-01-05