Magnus G

Bra vecka :-)

Det har varit en bra vecka så här långt. Två styrkepass och ett löppass hittills.
Första styrkepasset var mitt vanliga pass på Friskis i Sollentuna. Kändes bra även om jag känner noll framsteg i axelpressen.

Andra passet var igår, då jag och Erica var på Friskis i Södertälje och körde ett Box-pass. Det började bra med att instruktören inte fick igång musikanläggningen, men efter ett tag kom det igång iaf, utan musik.
Sjukt jobbigt, visade att jag verkligen behöver träna mer intervaller. Passet avslutades med en variant på idioten där man skulle börja med tio slag, sen springa en bit, göra tio upphopp eller situps eller armhävningar, sen springa tillbaka. Nästa vända gjorde man nio slag och nio rep av det andra, och så skulle man ner till ett. Efter det var jag helt slut, vilket iofs nog var meningen ;-)

Idag var jag och Erica ute och sprang.
Vi sprang längs kanalen, lite drygt 5 km totalt, 6min-tempo ungefär. Tyvärr hade jag glömt min gps-klocka hemma och Funbeat-appen känns väldigt mycket som en glädjemätare, lyckades få sträckan till 6 km.
När jag mätte upp den på eniro.se så stämde mina intryck mycket bättre med verkligheten.
Kände mig ganska lätt och pigg hela vägen, skulle nog ha kunnat springa både snabbare och längre, skön känsla.

Nu sitter jag på jobbet och känner mig lite seg och öm i kroppen, som det ska vara. Får se om jag styrketränar i morgon eller om det blir full uppladdning inför helgens hajk med scouterna.

Det man kan konstatera är att det är mycket lättare att verkligne komma iväg och träna om man har bokat in med en kompis, då kan man inte bara somna om, för då blir man trakasserad och retad i evigheter efteråt ;-)
Nu ska jag bar övertala Erica att hon ska ställa upp på lidingöloppet så att jag kan ta revansch för göttlaborgsvarvet, extra morot där är ju chansen att springa ifrån stor-chefen som tänkte göra en klassiker i år.
2012-11-08 20:49.


Kommentarer till blogginlägget