linda bengtsson

FREDRIKSTAD MARATHON

Vilken helt fanstastisk dag. Började med lite småplanering i onsdags o en chekk av vöädret. hram det skulle ju bli strålande sol, på fredag började jag kolla bussar o lite mer praktiskt och sen skickade jag iväg ett mail till min kära sambo vill du sprinag maratahon imorn. Och han ville jej.
'Packade väckano matsäck sen körde vi iväg på lördagsmorgon med en klarblå himmel framför oss
Vi kom fram och hittade ett mysigt litet trähus o anmälde oss. Vi var omgivna av ideell eldsjälar som ville väl o löparvänliga mest lite äldre hubbar=.
Vi började så smätt o vi tväkte att vi skulle sprinag i skogen hrm vi sprang första halvan längs en industriväghrm. Men sen in i skogen var det helt fanstatskt det går inte få de bättre solen sken o sjö os kosg passerades med en liten slurk varm saft i handen. Två varvsen brötälsklingen han har ju inte tränat löpning sedan ett år tillbaaa o vi stannade o han tökjde lite till sist sa han spring du vidare o jag jag sprang.
Ville ju inte att han skulle behövavänta så länge på mig=) sista varvet var mitt snabbaste varv. Sedan i mål efter lite saftslurkar lite chokald vänatde varm ärtsoppa och kakor mmma.Helt fanstatsikt lopp
Dett kan jag verkligen rekommendera mysigt litet genuint=)
2012-10-28 10:06.


Kommentarer till blogginlägget